Ο Τάκης Λεμονής παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Ελλαδική ιστοσελίδα Sport-fm.gr, και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που κατέκτησε με την Ομόνοια τη σεζόν 2009-10.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε πως ήταν απίθανο που κατέκτησαν τον τίτλο και ότι ήταν ο μοναδικός προπονητής με πρωτάθλημα στο τριφύλλι πριν τον Μπεργκ.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Στη Σαουδική Αραβία είναι καλό το πρωτάθλημα. Είναι επιτυχία που βρίσκονται εκεί τώρα ο Δώνης και ο Ουζουνίδης. Εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε εικόνα. Είναι πολύ καλό το επίπεδο έχει καλό ρυθμό και οι ξένοι παίκτες είναι τεχνίτες. Όπως και οι ντόπιοι, αλλά δεν είναι τόσο επαγγελματίες. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα σταματούσες την προπόνηση για πέντε λεπτά λόγω της προσευχής. Οι ώρες της προπόνησης ή των αγώνων εξαρτιόντουσαν από την προσευχή. Η Κύπρος ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ήμουν ο μοναδικός προπονητής με πρωτάθλημα στην Ομόνοια για πολλά χρόνια. Είχε 7 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και πήρε ξανά μετά από 11 χρόνια με τον Μπεργκ. Ήταν απίθανο το πρωτάθλημα που πήραμε. Τελειώσαμε με τρεις συνεχόμενες νίκες επί του ΑΠΟΕΛ».