Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Κύπρο!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021-2022 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Κύπρο!

Στην Κύπρο αναμένεται να κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν 2022-23, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ, με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Προμηθέα αλλά ερωτηματικό τη συμμετοχή της Λάρισας.
Το Σούπερ Καπ θα δώσει και φέτος την επίσημη έναρξη στη μπασκετική σεζόν 2022-23, με τον ΕΣΑΚΕ να θέλει να διοργανώσει μία γιορτή που θα διεξαχθεί στην Κύπρο 1-2 Οκτωβρίου. Η Λευκωσία και το γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος» θα φιλοξενήσει το φετινό Σούπερ Καπ, με τον θεσμό να τείνει προς τη μονιμοποίηση, μετά και την περσινή διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Πάτρα και κατέληξε στα χέρια του Παναθηναϊκού.
Μάλιστα το Σούπερ Καπ θα φέρει το όνομα «Νίκος Γκάλης» με τις τρεις θέσεις να είναι δεδομένες, αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το ερωτηματικό όμως έχει να κάνει με τη Λάρισα, αφού η συμμετοχή της θα κριθεί από το αν καταφέρει να πάρει άδεια για το νέο πρωτάθλημα.
Αν οι Θεσσαλοί δεν τα καταφέρουν, τότε τη θέση τους για να συμπληρώσει την τετράδα του θεσμού θα πάρει ο Κολοσσός που τερμάτισε 5ος στο περσινό πρωτάθλημα.

Related posts