Με λίγα νέα πρόσωπα (που θα γίνουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια), με τον Ντάρκο Μίλανιτς αντί του Τιμούρ Κετσπάγια μετά από μία 3ετία, σε μία νέα εποχή γενικώς, η Ανόρθωση αρχίζει αύριο Πέμπτη το απόγευμα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Μόλις πέντε θα είναι τα νέα πρόσωπα (Πάντσεον, Μιχαήλ, Αντωνίου, Εμπραλίτζε, Κίκο), αλλά ασφαλώς όσο περνάει ο χρόνος θα αυξάνονται, με το Νεόφυτο Λάρκου πάντως να μη βιάζεται για να κλείσει τις εκκρεμότητες…
Το διήμερο 9-10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, ενώ την επομένη η αποστολή θα μεταβεί στις Πλάτρες. Το δεύτερο και βασικό μέρος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Sielanka Nad Pilicą» στην Πολωνία, στο διάστημα 25 Ιουλίου-5 Αυγούστου.
Στα της ενίσχυσης, δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό ισχύει και για τον Έλντερ Φερέιρα, ο οποίος είναι προφανές ότι δεν κατέληξε στο πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Λάρκου συνεχίζει τις διεργασίες και τις προσπάθειές του, χωρίς ωστόσο επί του παρόντος να υπάρχει κάποια περίπτωση που να θεωρείται ότι βρίσκεται στο… finish.

Ανδρέας Βεντούρης