O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, τονίζοντας πως η ανακοίνωση για τον τερματοφύλακα, θα φέρει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.
Αναλυτικά:
Αρχικά:
«Χθες προπονήθηκαν οι δύο νεαροί Σέρβοι ποδοσφαιριστές. Ήταν μετά από εισήγηση του προπονητή. Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Γιόβκοβιτς. Όσον αφορά τον Καπετάνοβιτς ήρθε να δοκιμαστεί και αν πείσει τότε θα αποτελέσει μεταγραφή της ομάδας μας. Η ομάδας μας τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει επενδύσει σε Κύπριους και ξένους. Το να επενδύουμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι πάγια πολιτική μας.  Θυμίζω πως τη σεζόν 2020-21 είχαμε 6 παίκτες που έπαιζαν στην Εθνική Κύπρου».
Να περιμένουν περισσότερες μεταγραφές οι οπαδοί; «
Βεβαίως. Να αναμένουν ανακοίνωση για τον τερματοφύλακα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση. Προσπαθούμε μέσα στο μπάτζετ που έχουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να ανταπεξέλθουμε στην Α’ Κατηγορία».
Για τον τερματοφύλακα;
«Γίνονται ενέργειες. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές αλλά ακόμα δεν έπεσαν οι υπογραφές. Θα είναι μια ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τους φίλους του Ολυμπιακού».
Για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά και την προετοιμασία:
«Θέλουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει. Πολλά από τα νέα αποκτήματα ήταν παρών. Επέστρεψαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εκτός του Νάνι που τον αναμένουμε σήμερα, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι Καρτασιάν-Σάκι. Μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν παραμένουν μέρος. Έχουμε ορίσει 5 φιλικά παιχνίδια. Δόξα, Αλκή, ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλο, ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να οριστούν κι’ άλλα ματς».