Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αρχηγού, αφού ο Έρικ τεν Χαχ εμφανίζεται έτοιμος να καθαιρέσει τον Χάρι Μαγκουάιρ και το όνομα του Μπρούνο Φερνάντες μπήκε στην κουβέντα, ύστερα από το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από την προπόνηση της Πέμπτης, όταν και κατσάδιασε δύο συμπαίκτες του, τους Άλεξ Τέλες και Φρεντ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κάρινγκτον, όπου οι τρεις παίκτες βρέθηκαν πριν από το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος μέσος ετοιμαζόταν να μπει στις εγκαταστάσεις όταν παρατήρησε τους δύο Βραζιλιάνους να χαζεύουν και να τραβούν video μαζί με ένα συνεργείο. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που αφορά τον μπακ των “κόκκινων διαβόλων”, ο οποίος καταγράφει τη μέρα του μαζί με τη βραζιλιάνικη εταιρία marketing “O Clube Football”. Τα πλάνα του “A day in the life” θα προβληθούν στα social media αυτήν την εβδομάδα.

Όταν ο Φερνάντες είδε τους δύο συμπαίκτες του να κωλυσιεργούν, άρχισε να τους φωνάζει από μακριά και μεταξύ άλλων τους είπε “είστε εδώ και να παίζετε ποδόσφαιρο, όχι για να το τραβάτε”. Στη συνέχεια, κοίταξε προς το συνεργείο και τους είπε “τραβήξτε τον π@@@@ο μου“. Τέλες και Φρεντ έμειναν άναυδοι από τη στάση του συμπαίκτη τους και του είπαν να χαλαρώσει. Από τον διάλογο δεν έλειψαν τα… κοσμητικά επίθετα εκατέρωθεν, με τον Φερνάντες να μπαίνει στις εγκαταστάσεις και το περιστατικό να λήγει εκεί.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για σοβαρό περιστατικό ή μια πλάκα του Φερνάντες, ο οποίος επιχείρησε να… χαλάσει τα πλάνα από το πρότζεκτ του Τέλες, όμως οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ στα social media πιάστηκαν από τη στάση του και άρχισαν να ζητούν από το σύλλογο να δώσει το περιβραχιόνιο στον Πορτογάλο.