Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κλήμης Αλεξάνδρου με αφορμή την δημιουργία νέας ομάδας στον Μαζωτό και την παρουσία του Άντρου Καραπατάκη σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση.
Αναλυτικά:
Μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια χθες βράδυ στην πλατεία του χωριού μας, Εκεί που μεγαλώσαμε, εκεί που όταν είμασταν πιτσιρικάδες κάναμε τα πρώτα ποδοσφαιρικά μας βήματα ,εκεί που ξυπόλυτοι παίζοντας ποδόσφαιρο κάναμε όνειρα όταν μεγαλώσουμε να αγωνιστούμε στην αγαπημένη μας ομάδα!
Στην ομάδα την οποία μεγαλουργούσε εκείνο τον καιρό με την ομάδα του ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ο παιδικός μας ήρωας, το πρότυπο μας ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ!
Καλή ευτυχία ευχόμαστε στην νεοσύστατη ομάδα του χωριού μας Mazotos FC και είναι υπόσχεση όλων μας πως θα είμαστε δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι που όλοι οραματίζεστε!
Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει στον μεγάλο Άντρο Καραπατάκη που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα της ΑΕΚ και είναι πάντα δίπλα σε όσους αποτελούν μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας!
Ο ΜΑΖΩΤΟΣ είναι μέρος αυτής τής ομάδας και ο πρόεδρος με την παρουσία του έδειξε πως στηρίζει και εκτιμά την προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά που στόχος τους είναι να κρατήσουν τα παιδιά του χωριού στον αθλητισμό και να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξίες!
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια και σας ευχαριστούμε!
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι