Ο Τόμας Τούχελ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο, η μεταγραφή του Άγγλου διεθνή θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στα θέματα των Ρομέλου Λουκάκου και Ουσμάν Ντεμπελέ.
Η Τσέλσι θέλει να ενισχυθεί στην επίθεσή της και ένα από τα ονόματα που υπάρχει στην λίστα του Τόμας Τούχελ είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος διεθνής έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και οι «μπλε» δεν αποκλείουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του επιθετικού των «πολιτών» θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις με τους Ρομέλου Λουκάκου και Ουσμάν Ντεμπελέ.
Ο Βέλγος θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ μετά από μία αποτυχημένη σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο, το οικονομικό κομμάτι μπορεί να αποδειχθεί εμπόδιο για τον δανεισμό του στους «νερατζούρι».
Παράλληλα, ο Ντεμπελέ αποτελεί διακαής πόθος του Τούχελ από τότε που βρίσκονταν μαζί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει εκφράσει κάμποσες φορές τον θαυμασμό του για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.