Γράφει ο Σκηνοθέτης
Έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στη ΔΗΠΑ είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά και το κλείσιμο της πόρτας από τον Μαρίνο Σιζόπουλο ο οποίος και οδεύει προς Χριστοδουλίδη πλευρά.
Ο Μάριος Κάρογιαν- αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αβέρωφ- δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν υποψήφιο χωρίς να λάβει σοβαρές υποσχέσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών. Τα παζαρέματα ξεκίνησαν και τα Υπουργεία άρχισαν ήδη να φεύγουν δεξιά κι αριστερά (λέμε τώρα).
Ας μην ξεχνάμε ότι τα Συναγερμικά παρακάλια ενδεχομένως δικαιώνουν απόλυτα τον Κάρογιαν, αφού ο ίδιος προσωπικά δέχτηκε σκληρό πόλεμο από Συναγερμικά στελέχη.
Έφτασε η στιγμή, όμως, να εξαργυρώσει και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά γι’ αυτό και θα «πουλήσει» πολύ ακριβά τα ποσοστά του.
Μην σας παραξενεύει αυτό. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της πολιτικής και ο εχθρός πολύ εύκολα γίνεται φίλος.
Όλοι θυμόμαστε το σχέδιο περί κυβέρνησης Εθνικής ενότητας και συνύπαρξης ΔΗΣΥ- ΔΗΠΑ με τον Κάρογιαν να είναι ο εμπνευστής.
Σίγουρα μετά την άρνηση της ΕΔΕΚ τα πράγματα είναι σκούρα για τον ΔΗΣΥ και τον υποψήφιο του οπότε ο μόνος δρόμος είναι αυτός της ΔΗΠΑ αν και η πλειοψηφία τους τάσσεται υπέρ Χριστοδουλίδη.
Υπομονή, λοιπόν, διότι ο Κάρογιαν δεν βιάζεται. Άλλοι είναι αυτοί που τρέχουν και δεν φτάνουν και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μάριος…