Ο προπονητής της Δόξας, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 και σχολίασε την ήττα της Εθνικής από το Κόσοβο, ενώ στάθηκε και στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Κύπρου: «Τα θεωρώ υπερβολικά από την άποψη ότι λείπουν πολλά πράγματα από την Εθνική. Δηλαδή φταίει μόνο ο προπονητής; Να δώσει τότε η ΚΟΠ λεφτά να φέρει έναν με παχουλό μισθό. Ο προπονητής έχει ευθύνη και για τα αποτελέσματα και για την εμφάνιση χωρίς καμία αμφιβολία. Το έψαξε κανείς όμως το γιατί; Το τρέξιμο που κάνουν οι άλλες οι ομάδες και εμείς όχι. Κλήθηκαν αρκετοί ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ανδρέου, ο Πηλέας μπορούσαν να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι εκεί που καταρρεύσαμε είχαμε αρκετά ανέτοιμους παίκτες. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή, αλλά δεν σημαίνει αλλάζει ο Κωστένογλου και όλα είναι μέλι-γάλα. Εγώ δεν υποστηρίζω κανένα Νίκο Κωστένογλου, όμως αν δεν αλλάξουν πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, και αυτά θα τα αλλάξουν οι παράγοντες και οι ομάδες, του χρόνου θα ψάχνουμε όχι προπονητής, βοηθούς προπονητές στην πρώτη στην Α’ Κατηγορία και δεν θα βρίσκουμε. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να παίζουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Μην νομίζετε πως αν έρθει ο Σιμεόνε, θα πετά. Γενικά πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Και τη σκέψη μας. Η Εθνική ομάδα αν αποδείξει ότι παίζει στο γήπεδο, ότι γίνεται προσπάθεια και έχει πάθος, θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο».

Για τη Δόξα: «Η δουλειά του προέδρου φαίνεται. Η Δόξα επιστρέφει στη φυσική της έδρα και αυτό είναι ένα έξτρα όπλο. Πρέπει να το αναφέρω αυτό. Με τους επενδυτές, η Δόξα θα έχει από τα μικρότερα μπάτζετ και θα είναι δύσκολο. Θα προχωρήσουμε σε κάποιες μεταγραφές και θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο για να παραμείνουμε στην Κατηγορία».

Για τη συνεργασία του με τον Καραβίδα: «Είναι πολύ σημαντικό που γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Και το ότι είναι ο Λούκας Χατζηλούκας τεχνικός διευθυντής παίζει ρόλο. Έφαγε τα γήπεδα με το κουτάλι. Είναι και φίλος μου. Πιστεύω ότι είναι δύο άτομα που θα με βοηθήσουν πολύ. 14-15 παίκτες από την περσινή σεζόν θα συνεχίσουν στην ομάδα, και έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατό».