Γίνονται διάφορες διεργασίες στην Ομόνοια για ενίσχυση του ρόστερ και προφανώς έχουν σταλεί και προτάσεις σε μεταγραφικούς στόχους. Για την ώρα όμως δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και ούτε προβλέπεται να υπάρξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Οι «πράσινοι» ψάχνουν ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, με προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, δυο μέσων, ακραίου επιθετικού και σέντερ-φορ. Θα αποκτηθεί και αριστερό μπακ του καταλόγου Β και ίσως δεξί μπακ, αν δεν μείνει ο Σέχου.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: Οι εκκρεμότητες από το υφιστάμενο ρόστερ, είναι με τους δυο διεθνείς Νιγηριανούς. Όσον αφορά τον Σέχου, δεν έχει συμβόλαιο, αλλά του έγινε πρόταση να παραμείνει. Το θέμα είναι στάσιμο με την έννοια ότι ο ίδιος αξιώνει πολύ περισσότερα χρήματα και ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει με το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική του ομάδα.
Ανοικτό και το θέμα Ουζόχο, αφού η Ομόνοια είναι θετική στην παραχώρηση του (έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν), φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά.
*Στάσιμο και το θέμα Λοβέρα, με τους «πράσινους» να θέλουν να κρατήσουν τον Αργεντινό, αλλά να έχει τον τελευταίο λόγο ο Ολυμπιακός Πειραιώς.
Φώτης Παπουλής ανανέωσε το συμβόλαιο του και έχει ήδη υπογράψει. Σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα.