Με τιμές τέτοιες που διευκολύνουν τον κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ να γίνει κάτοχος των διαρκείας, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη επενδύει ξανά στην ανταπόκριση του κόσμου και ποντάρει σε μία βαθιά σημαντική ανάσα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Όσα παραπάνω διαρκείας καταφέρει να πωλήσει στον κόσμο, τόσο καλύτερη θα γίνει η θέση της σε μία μάλιστα πολύ λεπτή χρονική στιγμή αφού είναι η εποχή κατά την οποία η διοίκηση θέλει να αντλήσει χρήμα ώστε να κάνει τις καλύτερες μεταγραφές και να καλύψει επίσης εκκρεμότητες που άφησε η περσινή σεζόν.
Το ΑΠΟΕΛ (σαν ομάδα) θα γίνει πολύ πιο δυνατό, αν πχ καταφέρει η διοίκηση στον επόμενο ένα μήνα να βάλει στο λογαριασμό περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ που θα φέρουν 6 χιλιάδες διαρκείας. Περίπου αυτός είναι ο πρώτος στόχος και ότι καλύτερο επιτευχθεί από εκεί και πέρα, ακόμα καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα.
Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις-προσθήκες κάθε άλλο παρά νηνεμία επικρατεί. Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να είναι ένα βήμα από συμφωνίες με παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα για να δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα.
Είναι πλέον θέμα ημερών να αποκτήσει περισσότερες επιλογές ο προπονητής και πιθανόν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που θα πάει η ομάδα στη Βουλγαρία, να έρθουν τα σημαντικά μεταγραφικά νέα.
Στο προσκήνιο είναι ξανά η περίπτωση του Μάριου Ηλία, για τον οποίο αυτή τη φορά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα μετακινηθεί στον Αρχάγγελο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).