Μια μικρή αναστάτωση ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΛ έφεραν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους Μέγιερι και Μιλιντσεάνου, ότι είναι εκτός πλάνων του Σίλας.
Όπως ήταν λογικό τα τηλέφωνα πήραν… φωτιά προς επιβεβαίωση ή διάψευση των εν λόγω πληροφοριών, ανάμεσα στου φίλους της ομάδας. Από την επίσημη ΑΕΛ δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο εκφράζοντας άγνοια για το θέμα.
Από εκεί και πέρα σαφώς και ο χρόνος θα δείξει αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές σχετικά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για την νέα χρονιά.
Αξίζει να σημειωθεί όπως έχουμε μάθει ότι προς το παρών τουλάχιστον, δεν δόθηκε εντολή στον Μπεμπέ να κοιτάξει για τερματοφύλακα. Από την άλλη στην ΑΕΛ είναι η αλήθεια ότι ρίχνουν ματιές σε επιθετικούς ποδοσφαιριστές αφού θέλουν να ενισχυθεί η ομάδα στην γραμμή κρούσης.
Η διαφορά εδώ έγκειται στο γεγονός ότι είχε βγει προς τα έξω το όνομα του Μαίντεβατς προς αποχώρηση-κάτι που λογικά ισχύει-και όχι του Μιλιντσεάνου. Βέβαια δεν αποκλείεται μέσα από την αξιολόγηση που έγινε από τον Σίλας να προέκυψε καινούργια εξέλιξη με τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.
Σε μια άλλη εξέλιξη ο Αντρέ Σάντος που είχε γραφτεί για την ΑΕΛ, φέρεται να προτιμάει να επιστρέψει στην Πορτογαλία και να μην συνεχίσει στο εξωτερικό. Ο 33χρόνος Πορτογάλος μέσος ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με την Ελβετική Γκρασχόπερς και είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αριστείδου Μιχαήλ