Σπουδαία εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό το οριστικό deal με τον Χουάνκαρ που θα φορά την φανέλα του Τριφυλλιού για άλλα δύο χρόνια. Απομένει μόνο η ανακοίνωση.
Ο κορυφαίος αριστερός μπακ του Ελληνικού πρωταθλήματος, θα συνεχίσει να φοράει Πράσινα! Ο Χουάνκαρ μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές έκαναν πράξη την κοινή τους επιθυμία και έτσι ο Ισπανός έμπειρος άσος θα αγωνίζεται στο Τριφύλλι μέχρι το 2024.
Αργά το βράδυ της Δευτέρα (6/6) ήρθε το πολυπόθητο deal, με την πλευρά του 32χρονου να λέει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκό. Όπως είχατε διαβάσει απ’ το SDNA, η αρχική απόσταση καλύφθηκε μέσω ανόδου της πρότασης των Πράσινων και υποχώρησης σε πιο λογικά πλαίσια απαιτήσεων του Ίβηρα αριστερού μπακ.
Έδωσαν τα χέρια λοιπόν, κάτι που εξ αρχής ήταν η επιθυμία τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και του Παναθηναϊκού. Απ’ τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προφανώς και είχε εισηγηθεί την ανανέωση ενός εκ των κορυφαίων παικτών του τη σεζόν που μας πέρασε.
O Χουάνκαρ μέτρησε 35 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, όντας απ’ τους ακρογωνιαίους λίθους της επιστροφής του Παναθηναϊκού τόσο στους τίτλους με την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και εν συνεχεία να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάτι που πιθανότατα θα συμβεί εντός της Τρίτης (7/6).