Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Αυτοί που ήρθαν-ήρθαν και πλέον επικεντρωνόμαστε στα πιο δύσκολα που αφορούν κάποιες μεταγραφές που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας. Γίνονται διεργασίες, είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά θα το παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Κύπρο και Ευρώπη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε μέχρι και την αναχώρηση για την Αυστρία να έχουμε σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ».
Πόσοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν ακόμα; «Είναι θέμα των υπευθύνων του προγραμματισμού. Ξέρουμε τις αδυναμίες, δεν εφησυχαζόμαστε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουμε η ομάδα να είναι δυνατή».
Για την απόκτηση του Ελ Χατζί Μπα: «Τον είδαν πολλά μάτια. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα. Τον βλέπουν και άλλοι άνθρωποι πέραν από τον Πέτρο Κονναφή και τον προπονητή. Οι εκθέσεις έλεγαν ότι διαθέτει τα στοιχεία για να ενισχύσει την μεσαία γραμμής της ομάδας μας».
Για την απόκτηση του τερματοφύλακα Πεισότο: «Υπάρχει ο κέρβερος Γιοβάνοβιτς και ο κορυφαίος Κύπριος Δημήτρης Δημητρίου. Είναι τρομερό δίδυμο και έρχεται να τους πλαισιώσει».
Για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν: «Τηρούμε σιγή ιχθύος μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Δεν ενδιαφέρει άμεσα τον κόσμο αλλά την ομάδα και τους τεχνικούς υπευθύνους».
Κάποιοι θα παραχωρηθούν δανεικοί; «Δεν λήφθηκε απόφαση ακόμα».
Για τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Πέτρου; Θα δοκιμαστεί; «Θα πάει Πλάτρες και Αυστρία και εφόσον πείσει τον κ. Νικολάου θα αποκτηθεί».
Θα ενισχυθείτε και στο δεξί άκρο της άμυνας; «Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές, τον Μαυρία και τον Φιλιώτη».
Για τον Πίττα: «Τον περιμένουμε να επιστρέψει για να μας πει πως πέρασε στις διακοπές τους στο Ντουμπάι».