Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm 104.0. και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα των Πολεμιδιών.
Οι τοποθετήσεις του:

Που βρίσκεται το θέμα επενδυτή: «Είμαστε πολύ κοντά. Δευτέρα-Τρίτη θα μεταβιβαστεί η ομάδα στον ξένο επενδυτή».

Για τον Ούχριν: «Όπως γνωρίζουμε και εμείς είχε μια συνάντηση με τον νέο επενδυτή και θα συνεργαστεί  μαζί μας. Έχει αποχωρήσει από την προηγούμενη του ομάδα».

Για τον Τόνι Δημητρίου: «Εκτός απρόοπτου θα είναι ο νέος μας τεχνικός διευθυντής».

Για τη συμφωνία με τη Μέταλιστ για ποδοσφαιριστές: «Απ’ όσο γνωρίζουμε και εμείς, επειδή δεν έχουμε μεγάλο λόγο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ θα είμαι απομακρυσμένος από την ομάδα, δεν θα έχω λόγους στην ομάδα και δεν θέλω να ανακατευτώ. Μπορούν να κτίσουν μια ομάδα αρκετά καλή με τα λεφτά τους και είναι καλύτερο να τα αναλάβουν εξολοκλήρου ο νέος επενδυτής με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή».

Για τον προϋπολογισμό: «Θα κάνει ένα προϋπολογισμό 3-4-5 εκ. Αυτά που μας έλεγε γίνονται πράξη και η Καρμιώτισσα θα γίνει μια δύναμη τα επόμενα χρόνια»

Για τις μεταγραφές: «Θα μείνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές. Γνωρίζω κάποια ονόματα, πέρασαν ξανά από την Κύπρο και έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες, αλλά δεν θα αποκαλύψω κάτι παραπάνω».

Για το που θα αγωνίζετια η Καρμιώτισσα τη νέα σεζόν: «Στόχος του νέου επενδυτή ήταν να παίζαμε στο Τσίρειο. Τώρα προέκυψε ένα θέμα και δεν θα μπορούμε να μπούμε. Πιστεύω θα αγωνιστούμε στο «Αμμόχωστος», αυτό είναι το πιο πιθανό. Κάναμε μια επαφή με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας και είναι θετικοί».

Πότε αρχίζει η προετοιμασία; «Κοντά στο τέλος του μήνα. Δεν έχει κάτι άλλο στα πλάνα του, μάλλον θα μείνουμε εντός Κύπρου. Αυτοί δεν είναι όπως εμάς. Αυτοί μένουν τελευταία στιγμή. Με την οικονομικά δύναμη που έχουν μπορούν να που ‘’μπες μέσα, φεύγουμε, πάμε εξωτερικό’’».

Για την άποψη του για τους επενδυτές στο ποδόσφαιρο: «Θα μιλήσω για την ομάδα μου. Αν δεν ερχόταν επενδυτής η Καρμιώτισσα θα ήταν πρώτο φαβορί για διαβάθμιση. Τα σωματεία αλλάζουν εικόνα και μεγαλώνουν.  Βλέπουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Γιατί όχι η Καρμιώττισα να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα στα επόμενα χρόνια; Δεν μιλώ για φέτος, αλλά χρόνο με τον χρόνο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα».