Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο Χόρχε Σίλας θέλοντας να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την νέα χρονιά. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μελετήσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, θέλοντας να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το τηλέφωνο του Πορτογάλου έχει πάρει «φωτιά», με τον ίδιο να ελέγχει «εξονυχιστικά» και χωρίς βιασύνη τους παικτών που προτάθηκαν.
Με σύμμαχο τον χρόνο, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη και πιο δυνατή την νέα χρονιά. Από την στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, δεν περιορίζονται χρονικά, έχουν την ευχέρεια να μη βιαστούν να κλείσουν ποδοσφαιριστές και να γίνει ακόμα καλύτερη επιλογή. Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ έχει ανοικτή γραμμή με τον Σίλας, και ο Βραζιλιάνος, με τη σειρά του, αξιολογεί και μεταβιβάζει στον νέο κόουτς, κάποιους στόχους που ξεχώρισε. Ακόμη δεν έχει προκύψει κάποια μετεγγραφή όμως αυτό αναμένεται να γίνει ίσως τις επόμενες μέρες.
Στο κεφάλαιο αποχωρήσεων
, διότι θα είναι αρκετές, δεν έχει ακόμη επιτευχθεί κάποια συμφωνία όμως οι προσπάθειες συνεχίζονται. Οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να απαλλαγούν από κάποια ψηλά συμβόλαια παικτών, και θα προσπαθήσουν να το κάνουν όσο πιο αναίμαχτα γίνεται για την ομάδα τους.

Αριστείδου Μιχαήλ