Το θέμα Λοβέρα ακόμα δεν έχει κλείσει για την Ομόνοια αλλά είναι μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη.
Με το δίκαιο του ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Αργεντινό όσο το δυνατόν καλύτερα είτε με μια πώληση, είτε μια ένα deal για να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή (βλέπε περίπτωση Καμαρά από τον Άρη) καθώς η αξία του είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Για να καταλάβετε την μεγάλη διαφορά, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που τον πλησίαζε σε χρηματιστηριακή αξία είναι ο Λοίζος Λοίζου ο οποίος κοστολογείται στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των πρασίνων κοστολογούνται κάτω από το εκατομμύριο.
Ο Λανγκ είναι στις 800.000, ο Λέζιακς στις 700.000 και οι υπόλοιποι ακόμα πιο κάτω.
Εφόσον κλείσει το θέμα Καμαρά στον Ολυμπιακό, πιθανότατα θα τελειώσει και το θέμα Λοβέρα στην Ομόνοια, αλλά όσο είναι ανοικτό, οι πράσινοι δικαιούνται να ελπίζουν με βάση και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε ευχαριστημένος από την θητεία του στο νησί μας προσθέτοντάς άλλο ένα τρόπαιο… στη βιτρίνα του. Συν τοις άλλοις νέα ρεπορτάζ από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Λοβέρα…κλωτσά στο να πάει στον Άρη και ίσως να μην αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή Καμαρά.