Δημοσιογραφική διάσκεψη θα παραθέσει το πρωί του Σαββάτου η Ανόρθωση, για να παρουσιάσει και επίσημα τον Αθλητικό Διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου και τον προπονητή Ντάρκο Μίλανιτς, στην παρουσία μάλιστα του προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη.
Παρακολουθείστε στη συνέχεια όλα όσα θα ειπωθούν…

Χρίστος Πουλλαίδης: «Καλωσορίζω τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς.  Στην αίθουσα είναι και το νέο προπονητικό επιτελείο, το οποίο θα παρουσιάσουμε αργότερα. Η Ανόρθωση οφείλει να είναι πρωτοπόρα, οι άνθρωποι που επιλέξαμε μπορούν να τα καταφέρουν, η διοίκηση θα είναι δίπλα τους, να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Από αύριο θα μιλούν οι πράξεις».

Νεόφυτος Λάρκου: «Πρώτα θέλω να ευχαριστηθώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλω να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με στελέχωση του προπονητικού τιμ με επαγγελματίες. Να δώσουμε στον προπονητή και τους παίκτες μέσα από την υποστήριξη τις καλύτερες συνθήκες».
«Το δεύτερο είναι το τμήμα σκάουτινγκ που ήδη έχουμε δημιουργήσει. Όχι μόνο για να βλέπουμε τη σημερινή μέρα. Για να φέρουμε καλύτερα στελέχη που θα έχουν καλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Μέσα από επεξεργασία των προτάσεων, θα καταλήγουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον προπονητή. Θέλουμε να εξελίξουμε νεαρούς παίκτες, με υποστήριξη μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτές είναι οι βασικές παράμετροι».
«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή εικόνα εντός κ εκτός, όμως ο μεγαλύτερος στόχος είναι να θέσουμε τις βάσεις ώστε να μην ψάχνουμε κάθε χρόνο ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας».

Ντάρκο Μίλανιτς: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Αντιλαμβάνομαι ότι με γνωρίζεται όλοι, είμαι συνηθισμένος να δουλεύω σε μεγάλους συλλόγους ξέρω τι χρειάζεται, αυτό που ζητώ είναι καθημερινή δουλειά και αφοσίωση, με όλους όσοι θα συνεργάζονται μαζί μου για να υπάρχει καλή συνεννόηση και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τώρα  γίνεται η παρουσίαση του προσωπικού της ομάδας
Υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ: Σάββας Δαμιανού

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για Μίλανιτς, για την πίεση ότι είναι ο αντικαταστάτης του Τιμούρ Κετσπάγια: «Μου αρέσει να είμαι υπό πίεση, αυτό σημαίνει είμαι σε σημαντικό κλαμπ. Μου αρέσει να έχει κατοχή να είναι επιθετική και σαν αναπτύσσεται γρήγορα για να πετυχαίνει γκολ».

Λάρκου: «Η φιλοσοφία είναι με 4 στην άμυνα, κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο, όχι μόνο με γρήγορα πόδια αλλά και μυαλό, θα πρέπει να εξυπηρετήσουμε αυτό το στυλ, θα αποκτηθούν παίκτες γι’ αυτό το στυλ παιγνιδιού».

«Αν όλοι μαζί κινηθούμε στην ιδία πορεία, αργά ή γρήγορα θα έρθει η επιτυχία. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο».

Γιατί επέλεξε Μίλανιτς: «Έχει κάνει ήδη πρωταθλητισμό έχει επιτυχημένο πέρασμα από Κύπρο, ξέρει τι είναι το Αντ. Παπαδόπουλος και οι απαιτήσεις της ομάδας, η επιλογή θα μεταφέρει την ομάδα σε στέρεες βάσεις».

Για ενίσχυση: «Θα χρειαστούν αρκετές μεταγραφές. Πάνω από 8. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας. Θέλουμε τον Ουάρντα, του έγινε μια πρόταση αλλά δεν απάντησε στο χρονικό σημείο που θέσαμε. Θέλουμε τον  Ουάρντα, σαν μέλος της ομάδας μας με συγκεκριμένα δεδομένα. Πρέπει να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για να είναι πιο δυνατή η ομάδα».

Με τι θα είστε ευχαριστημένος στο τέλος της σεζόν κ. Λάρκου και απάντησε «με το ιδανικό».

Μίλανιτς: «Για να μπορέσεις να επιτύχεις τα πάντα είναι ζήτημα σκληρής δουλειάς αυτός είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία»

Πουλλαΐδης: «Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να έρθει όσο το δυνατό πιο σύντομα και η καλή εικόνα και τα αποτελέσματα, με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα».

«Στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνος σου, πάμε για το καλύτερο δυνατό, κορυφή».

ΤΕΛΟΣ παρουσίασης