Είχαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να παρακολουθήσουν μέσω live streaming το πρώτο φιλικό της Μίτζιλαντ με αντίπαλο την Οντένσε, με τον Χοσέ Λουΐς Όλτρα να μην την αφήνει φυσικά να πάει χαμένη και να καταγράφει τις πρώτες του σημειώσεις για την αντίπαλο της ομάδας του στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League.
Το σκηνικό για την ΑΕΚ μεταφέρεται από το πρωί της Κυριακής στην Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και βασικό μέρος της προετοιμασίας της, μέχρι και τις 6 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή τριών δυνατών φιλικών κόντρα σε Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Ραπίντ Βιέννης και Κρισβάρντα.
Το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο, θα διεξαχθεί πιθανότατα στο ΓΣΠ στις 12 Ιουλίου, δηλαδή ακριβώς μία βδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μίτζιλαντ στη Δανία.
Απ’ εκεί και πέρα, θετική ήταν για την ΑΕΚ η εξέλιξη της λύσης της συνεργασίας με τον Τιάγκο, υπάρχουν όμως ακόμη κι άλλες εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αν και κάποιοι εξ αυτών (Τάντι, Ολατούντζι) προορίζονται για να δοθούν δανεικοί.

Ανδρέας Βεντούρης