Για τις τελικές εξελίξεις στο θέμα της ενοποίησης του Αχυρώνα με τον Ονήσιλο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o γενικός γραμματέας του Αχυρώνα, Χρίστος Χριστοφή.
«Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την τυπική έγκριση του νέου σωματείου. Είναι όλα εντάξει, ίσως και σήμερα να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Δημοκρατίας και η νέα ομάδα να δηλώσει τη συμμετοχή της στην Β’ Κατηγορία. Η ενοποίηση θα αφορά μόνο τα ποδοσφαιρικά τμήματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι την Τετάρτη θα είναι τελειωμένα. Για να καθησυχάσουμε τους οπαδούς του Αχυρώνα και του Ονήσιλου, θα περιλαμβάνονται και τα δύο ονόματα. Με τη συγχώνευση δημιουργούνται κενές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Μπορεί όμως να μην υπάρξει κενή θέση. Θα το γνωρίζουμε μέχρι την Τετάρτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τεθούν οι βάσεις για μία επαγγελματική ομάδα. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για όλους, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα πρεσβεύει τον Αχυρώνα και τον Ονήσιλο και καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι όσον αφορά το οικονομικό, το να ενώνεις δυνάμεις δεν είναι κακό».
Για το νέο προπονητή: «Έχουμε συμφωνήσει με το Λιάσο Λουκά. Θα βγουν ανακοινώσεις και για μεταγραφές. Έχουμε συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε πολύ δυνατές μεταγραφές».