Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαίδης στην εκπομπή της Cablenet ΧΩΡΙΣ VAR.
Μίλησε για θέμα Τιμούρ, για τον Λάρκου, αποκάλυψε την συμφωνία με τον Αρτυματά και αποκάλυψε την πρόταση-υπέρβαση στον Ουάρντα.
Μεταξύ άλλων είπε τα ακόλουθα:

Σε πιο σημείο βρίσκονται οι επαφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια;
«Θα  ήταν άδικο να μηδενίσουμε αυτά που έκανε και θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες είτε είναι στον πάγκο της Ανόρθωσης είτε όχι. Έγινε μια αξιολόγηση του επιτελείου. Κάποιοι κρίναμε ότι έπρεπε να αλλάξουν και εκεί υπήρξε μια διαφωνία η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Τον θέλουμε τον Τιμούρ, τον παρακαλέσαμε να μείνει. Δεν έκλεισε το θέμα, δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Τον αγαπάμε και το ξέρει. Εγώ τον έφερα πίσω στην Ανόρθωση και θέλαμε να παραμείνει.  Η απόφαση ήταν καθαρά δική του. Σεβαστή».

Για τον Αρτυματά: «Ήρθαμε σε καταρχήν συμφωνία και μόλις έρθει από την Εθνική θα υπογράψουμε τα συμβόλαια. Η συμφωνία είναι μέχρι το 2025».

Για το Νεόφυτο Λάρκου: «Είναι και επίσημα ο Αθλητικός Διευθυντής της Ανόρθωσης και πιστεύω θα πετύχει τους στόχους που θέσαμε. Δεν είναι δουλειά μόνο του ενός».

Για τον Ευγένιο Χαμπουλλά, υπήρξαν διαφορές μεταξύ σας; «Εγώ είμαι υπηρέτης της Ανόρθωσης. Αν θέλετε να μου δώσετε τίτλο είμαι ανώτερος εκτελεστικός υπηρέτης. Πολλές φορές διαφωνήσαμε με τον Ευγένιο. Είμαστε δύο ανθρώποι από διαφορετικούς κόσμους αλλά όταν έβραζε το σίδερο πάντα πηγαίναμε μαζί. Ανακοινώναμε πράγματα μαζί για το καλό της Ανόρθωσης. Για να φανεί ότι ήμασταν ενωμένοι».

Για τον Ουάρντα: «Του κάναμε μια προσφορά. Κάναμε μια υπέρβαση και του θέσαμε χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει λήξει. Αν θέλει ξέρει που θα μας βρει, να έρθει να μιλήσουμε».

Για το οικονομικό: «Η χρονιά θα είναι δύσκολη οικονομικά, έχουμε και ένα έλλειμα από πέρσι αλλά αν θέλει ο Νεόφυτος Λάρκου να γίνει μια υπέρβαση θα την κάνουμε. Η οικογένεια Πουλλαίδη είναι εδώ και θα βάλει το χέρι στην τσέπη».

Τι απαντάτε σε αυτούς που λένε ότι ο πρόεδρος θα λείπει στο εξωτερικό: «Θα είμαι περισσότερο στην Κύπρο αλλά δεν είναι μόνο ο πρόεδρος. Έχω τον καλύτερο των καλυτέρων εδώ τον Μαρίνο Μήτρου. Τον έκανα CEO και του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Είναι και ο γιος μου ο Ανδρέας που αφιερώνει πολλές ώρες αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου».

 –«Κυκλοφόρησαν ψευδείς ειδήσεις και παρακαλώ τους Ανορθωσιάτες ότι ακούνε να το διασταυρώνουν από την επίσημη Ανόρθωση. Θα έχουμε ένα 9μελές συμβουλευτικό σώμα που θα αποτελείτε από άτομα της εταιρείας, του σωματείου, τους Μαχητές, παλαίμαχους και παλιούς παράγοντες. Θα συνεδριάζει κάθε μήνα. Όλα θα είναι εκεί διάφανα. Κατά καιρούς δημιουργούνται θέματα. Θέλουμε να αποφύγουμε την ψιθυρολογία και την εσωστρέφεια. Θα επενδύσουμε στην επικοινωνία με τον κάθε Ανορθωσιάτη. Κανένας δεν περισσεύει. Να μας κρίνουν αυστηρά όταν κάνουμε λάθη αλλά να είναι δίκαιη η κριτική».

Για τα έργα στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο: «Άρχισαν τα έργα. Μπήκε πρόγραμμα και για το «Αντώνης Καράς». Δώσαμε εντολή στον εργολάβο για να δημιουργηθεί αίθουσα αναψυχής, οι άπαικτες να δουν νέες υποδομές με το ξεκίνημα της χρονιάς. Το Αντώνης Καράς είναι το επίκεντρο αυτή την στιγμή. Για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» γίνεται αξιολόγηση για να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Θα πάμε για πρωτάθλημα. Αν δεν είναι από τον πρώτο χρόνο, στον δεύτερο σίγουρα. Θα πάμε μόνο για την κορυφή. Το μιλήσαμε με το Νεόφυτο Λάρκου αυτό για να δούμε πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για την έδρα της ομάδας: «Θέλουμε να έχουμε μια έδρα που θα είναι φόβητρο για όλους τους αντιπάλους. Να έρχονται και από το roundabout του Καλού Χωριού να τρέμουν τα πόδια τους».

Νιώθετε μεγαλύτερη πίεση στην μετά-Κετσπάγια εποχή; «Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο Νεόφυτο Λάρκου. Τον επιλέξαμε για τα προσόντα του, για την οργάνωση του, το υλικό που διαλέγει είναι πάντα το καλύτερο και πιστεύω ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ούτε πίεση, ούτε τίποτα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».