Μια ομάδα είχα στο μυαλό του ο Μίλνερ και γι’ αυτό απέρριψε κάθε πρόταση που έφτασε στα χέρια του από άλλα κλαμπ, αποφασίζοντας να παραμείνει στο «Άνφιλντ» γι’ ακόμα ένα έτος!
Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ, ο ποδοσφαιριστής πολυ-εργαλείο, ο «στρατιώτης» που θέλει κάθε προπονητής στην ομάδα του, συνεχίζει με την κόκκινη φανέλα μέχρι και το 2023. Ο Μίλνερ παρά το γεγονός πως έχει φτάσει στην ηλικία των 36 ετών, είναι τρομερά σημαντικός και συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό κάθε φορά που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Κλοπ τον ήθελε οπωσδήποτε στο ρόστερ γι’ ακόμα μια σεζόν και ο Μίλνερ δεν σκέφτηκε καμία άλλη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με το φινάλε του τρέχοντος συμβολαίου του. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπήρξαν σύλλογοι που τον προσέγγισαν, όμως εκείνος δεν το σκέφτηκε καν κι έχει αποφασίσει να παραμείνει στο «Άνφιλντ», ανανεώνοντας τη συμφωνία του με τους «κόκκινους» μέχρι το 2023.
Αυτό που απομένει για τις υπογραφές στα νέα συμβόλαια είναι κάποια διαδικαστικά θέματα και η συνέχιση της διαδρομής του «Μίλι» με τη Λίβερπουλ θα επισημοποιηθεί το προσεχές διάστημα.