Για όλα όσα αφορούν τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Κώστας Σεραφείμ.
Ο Νεντίμ Τούτιτς συνεχίζει κανονικά έτσι;
«Έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον κ. Τορναρίτη. Απομένουν τα τυπικά με την υπογραφή των συμβολαίων. Στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει. Το λέμε πάντα αυτό γιατί δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει».
Πόσες μεταγραφές θα γίνουν ενόψει και της νέας σεζόν; «Θα γίνουν 5-6 μεταγραφές. Θεωρούμε σημαντικό το κομμάτι χημεία και ομοιογένεια και θέλουμε να την κρατήσουμε».
Για τον Σαρφό: «Είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αν δεν ασκηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης ο Ολυμπιακός θα μείνει στον Ολυμπιακό. Έχει ρήτρα αν καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό θα μείνει ελεύθερος. Αυτός το ποσό μπορεί να το πληρώσει και ο ίδιος ή ο μάνατζερ του, δεν είναι ανάγκη να το πληρώσει η ομάδα που θα τον πάρει. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι είναι δανεικός στο ΑΠΟΕΛ, επιστρέφει στον Ολυμπιακό και υπάρχει υπογεγραμμένη αυτή η ρήτρα».
Για τον Μολ: «Και ο Μολ διατηρεί συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και υπάρχει συμφωνία για ρήτρα αποδέσμευσης. Αν δεν είναι ικανοποιημένος μπορεί να καταβάλει το ποσό και να μείνει ελεύθερος».