Η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 1-0 την Χάντερσφιλντ στον τελικό ανόδου των play-off στο Γουέμπλεϊ και επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια. Πολλά από τα εύσημα πηγαίνουν στον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ, που την ανέλαβε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και την «ανέβασε» στην πρώτη κατηγορία.

Όμως, παίκτης-κλειδί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ήταν και ένα 21χρονο παιδί που δεν ανήκει στην Φόρεστ. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκάρνερ που αγωνίζεται ως box to box μέσος, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του κέντρου της Φόρεστ, όμως ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκάρνερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά στην Τσάμπιονσιπ με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 41 συμμετοχές ενώ ήταν και από τους κορυφαίους της χθεσινής βραδιάς, στον τελικό του Γουέμπλεϊ, δημιουργώντας προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς ενώ παράλληλα δεν έχασε ούτε μία από τις μονομαχίες που έδωσε στον χώρο του κέντρου, μένοντας πιστός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Άγγλος μέσος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πλέον, ο Έρικ Τεν Χαγκ πρέπει να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει σε ένα ρόστερ που «πονάει» σε αυτή την θέση, μετά την αποχώρηση του Πογκμπά, ή θα δοθεί για ακόμη μία φορά δανεικός.

Το σίγουρο είναι ότι η Γιουνάιτεντ ψάχνει ένα χαφ με τα χαρακτηριστικά του Γκάρνερ και αργά ή γρήγορα, ο νεαρός θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.