Λίγες μέρες μετά την πρόκριση, στον τελικό του Europa League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Η Άιντραχτ παρατάχθηκε με οκτώ αλλαγές, σε σχέση με τη ρεβάνς κόντρα στη Γουέστ Χαμ, οι φίλοι της είχαν δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά, η Γκλάντμπαχ φρόντισε να κοπάσει τους πανηγυρισμούς, μόλις στο τέταρτο λεπτό. Λάινερ και Πλεά συνεργάστηκαν, με τον δεύτερο να πλασάρει για το 0-1. Στο 9′, η Άιντραχτ κατέγραψε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι, με τον Ιλζάνκερ, ενώ, έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν και το πρώτο σουτ στον στόχο, με τον Πασιένσια, αλλά ο γκολκίπερ Σίπελ δεν απειλήθηκε. Με το παιχνίδι να είναι αδιάφορο, βαθμολογικά, ο ρυθμός του ματς δεν ήταν υψηλός, με τη Γκλάντμπαχ να μην απειλεί, μετά το δυναμικό ξεκίνημα, και την Άιντραχτ να εντείνει τις προσπάθειες για ισοφάριση. Στο 31′, η κεφαλιά του Ιλζάνκερ δεν βρήκε στόχο, στην τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων, στο πρώτο μέρος, για να φέρουν το ματς στα ίσα.
Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε καλύτερα και στο 49′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, για το 0-2, με τον γκολκίπερ Τραπ να διώχνει με το πόδι, σουτ του Εμπολό. Στο 51′ ο σκόρερ Πλεά έσωσε πάνω στη γραμμή, κεφαλιά του Ιλζάνκερ, με το παιχνίδι να αποκτά καλύτερο ρυθμό, σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Τελικά, η Άιντραχτ βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 65ο λεπτό. Ο Πασιένσια, από μακρινή απόσταση, κεραυνοβόλησε τον Σίπελ, κάνοντας το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα, μοναδική ευκαιρία για τη Γκλάντμπαχ, με τον Εμπολό να έχει μπροστά του την εστία και τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, να σουτάρει, αλλά τον Χασέμπε να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 88′ ήταν η σειρά των παικτών της Γκλάντμπαχ, συγκεκριμένα του Λάινερ, να διώξουν πάνω στη γραμμή.

Πλέον, η προσοχή όλων στην Άιντραχτ στρέφεται στον τελικό του Europa League, με τη Γκλάντμπαχ να έχει στόχο, στις δυο αγωνιστικές που απομένουν, να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα (46′ Κόστιτς), Χασέμπε, Εντικά, Ντα Κόστα (83′ Λενζ), Ιλζάνκερ (65′ Σο), Χρούστιτς, Τσάντλερ, Μπαρκόκ (58′ Χάουγκε), Λάμερς (58′ Καμάντα), Πασιένσια

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σίπελ, Μπέιερ (86′ Σκάλι), Φρίντριχ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ, Χόφμαν, Νοϊχάουζ, Νετς, Στιντλ, Πλεά (86΄ Χέρμαν), Εμπολό

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ