Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης (δεξιά στην φωτογραφία), μετά τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας Νέων με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Για το κύπελλο: «Θα ήθελα πρώτα να δώσω συλλυπητήρια στον πρόεδρό μας για το χαμό της μητέρας του και να του ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθειά τους. Ο Κούτσακος θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, τους πιστεύουμε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι θα τους δούμε στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Αυτά τα παιδιά είναι χρόνια στις ακαδημίες, περνάμε πολύ χρόνο. Τους βοηθάμε να εξελιχθούν».

Αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει βοήθειες από αυτά τα παιδιά: «Σε όλες τις ομάδες παγκοσμίως υπάρχει μία μεταβατική περίοδος από την U19 μέχρι την πρώτη ομάδα. Με μία μελετημένη κίνηση που θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν σε ανδρικό επίπεδο για να ετοιμαστούν. Αυτό θέλει χρόνο, γνώση και υπομονή. Τα παιδιά κάνουν θυσίες καθημερινά, κάποια είναι στρατό, δεν είναι απλά τα πράγματα. Οι προπονητές κάνουν εξαιρετική δουλειά».