Ο Φίλιππος, ο Κύπριος Πλατινί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι και αφού συγχάρηκε τους πρωταθλητές έφυγε και με δώρα. Ο Απόλλωνας του χάρισε τρεις φανέλες των τριών Γάλλων ποδοσφαιριστών Ρομπέρζ, Νταμπό και Ντιγκινί που θα κοσμήσουν το Μουσείο Πλατινί στην Μοσφιλωτή.
Η ανάρτηση του και φωτογραφίες:
Ευχαριστώ Απόλλων. Σήμερα είχα την τιμή να επισκεφτώ το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΛΛΩΝ στην Λεμεσό. Εκεί με υποδέχθηκε ο φίλος μου ο Πέτρος Κονναφής το προπονητικό team καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές χρίζοντας μου τρεις φανέλες της ομάδας τον Γάλλων ποδοσφαιριστών Ρομπέρζ, Νταμπό, Ντιγκινί και μού υπέγραψαν όλοι ποδοσφαιριστές δύο μπάλες για να μπουν στο Μουσείο Πλατίνι. Ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Και να τούς συγχαρώ για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται