Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τον αποψινό τελικό.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν μια περίεργη σεζόν για τον Εθνικό. Έπεσε στην Β’  Κατηγορία και είναι στον τελικό κυπέλλου. Είναι σπουδαίο επίτευγμα και μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Η Ομόνοια είναι το φαβορί, όμως σε ένα τελικό όλα μπορούν να γίνουν. Έχει και ο Εθνικός τις ελπίδες του να πάρει το κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κυπελλούχος θα αγωνιστεί στους ομίλους».
Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; Μίλησες με κάποιους πρώην συμπαίκτες σου; «Μίλησα με τον Μάριο Ηλία. Όλοι οι παίκτες περιμένουν τον αγώνα. Στο Δασάκι ζουν έντονα αυτό τον αγώνα, είναι μια ιστορική στιγμή. Πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους. Ο Εθνικός έχει μόνο να κερδίσει με την παρουσία του στον τελικό. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι. Πέρσι ο Ολυμπιακός, στις λεπτομέρειες έχασε το κύπελλο».
Τι πρέπει να κάνει ο Εθνικός για να κατακτήσει το κύπελλο; «Αν αμυνθεί σωστά ο Εθνικός με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να αυξάνεται η πίεση στην Ομόνοια. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ στα αρχικά στάδια».