Η περίπτωση του Παύλου Κορρέα είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της Ανόρθωσης. Η ρήτρα ύψους μόλις 15.000 ευρώ, η οποία παρεμπιπτόντως ισχύει και στην Κύπρο και δεν αφορά μονάχα τις ομάδες του εξωτερικού, είναι αυτή περισσότερο που δημιουργεί το ερώτημα κατά πόσον υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα της Αμμοχώστου.
Τα δεδομένα για την υπόθεση του Κύπριου αμυντικού έχουν ως εξής: ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει. Πάμε παρακάτω. Όντως μπορεί η οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα να προσεγγίσει τον Κορρέα, ωστόσο θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μία πολύ σημαντική παράμετρο: η Ανόρθωση και δη ο Νεόφυτος Λάρκου πιστεύουν στην αξία του, ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα την τελευταία διετία.
Είναι δύο στοιχεία που ασφαλώς μετράνε σε μεγάλο βαθμό για τον Κύπριο αμυντικό, ακόμη κι αν προκύψει κάποια πρόταση για την απόκτησή του από άλλη ομάδα. Ασφαλώς θα παίξει ρόλο το οικονομικό, εάν επαναλαμβάνουμε υπάρξει η οποιαδήποτε πρόταση, ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει η αγωνιστική προοπτική.

Ανδρέας Βεντούρης