Για μία μαγική βραδιά έκανε λόγο σε δηλώσεις του στο Skysports ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν περιχαρής για την άνοδο της Φόρεστ στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια.
«Η νίκη αυτή δεν είναι ξεχωριστή μόνο για μένα, αλλά και τους χιλιάδες, τα εκατομμύρια υποστηρικτές της Νότιγχαμ τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ακόμη ο Μαρινάκης μετά το 1-0 επί της Χάντερσφιλντ στο «Γουέμπλεϊ».
«Η Νότιγχαμ επέστρεψε, είχα πει πριν από πέντε χρόνια ότι έπρεπε να φέρουμε την ομάδα πίσω εκεί που ανήκει. Τώρα επιστρέφουμε στη Premier League και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται», επισήμανε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού για να αναφερθεί στη συνέχεια στον προπονητή της ομάδας, Στηβ Κούπερ.
Υποστήριξε πως τον γνώρισε επί ελληνικού εδάφους και υπογράμμισε πως «ήμουν εντυπωσιασμένος. Σκέφτηκα ότι αυτός είναι ο σωστός τύπος για να το γυρίσει». Έπλεξε το εγκώμιο του γιου του, Μιλτιάδη, λέγοντας πως «έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Νότιγχαμ» και έσπευσε να πει πως «πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και πρέπει να το απολαύσουμε τώρα, γιατί έρχονται τρόπαια».
Ο Μαρινάκης δεσμεύτηκε να δώσει στην ομάδα όλα τα εφόδια για την επόμενη σεζόν αναζητώντας καλούς παίκτες και καταλήγοντας υποστήριξε: «Θα πάμε για την κορυφή».