Ο Νιλ Λένον, προπονητής της Ομόνοιας, τόνισε, στη διάσκεψη τύπου, έμεινε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΠΑΕΕΚ .
Αναλυτικά:
«Είμαι ενθουσιασμένος με την εμφάνιση, παίξαμε σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ήμασταν ακούραστοι στην προσπάθειά μας για γκολ. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Διασκεδάσαμε όσους ήρθαν, αλλά, θα ήταν ωραίο να είχαμε περισσότερο κόσμο της Ομόνοιας στο γήπεδο.  Είμαι πολύ χαρούμενος με την παρουσία των ποδοσφαιριστών μου. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και πάντα στοχεύουμε σε αυτό. Είχαμε ένταση και πιέσαμε ψηλά στο σημερινό ματς. Ο τελικός θα είναι διαφορετικό ματς. Διαφορετικός αντίπαλος και διαφορετική ατμόσφαιρα. Θεωρούμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Κύπρο».
Για την αλλαγή του Φαμπιάνο και τις απουσίες: «Ο Φαμπιάνο ήταν για να παίξει μόνο 45 λεπτά. Ο Χούμποτσαν, είναι άρρωστος, ήταν χθες στο ξενοδοχείο και ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι. Ο Γιούστε είναι τιμωρημένος, ο Άνταμ θα είναι διαθέσιμος για την Παρασκευή. Ο Μάταβς έχει ένα τραυματισμό και δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε».