Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ομόνοια, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Η αποβολή δεν βοήθησε στο παιχνίδι γιατί δεν βρήκαμε τους χώρους παρά το ότι είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. ΑΝ βάζαμε το γκολ κανείς δεν μπορούσε να ξέρει τι θα γινόταν. Τώρα σημασία έχει να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και μέσα από τρία παιχνίδια πρέπει να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη».
Για τις σημαντικές απουσίες: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η απουσία κάποιων παικτών. Παίκτες που κάνουν μεγάλη διαφορά στην ομάδα μας και στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν είχαμε αυτούς τους παίκτες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να ήμασταν πιο ουσιαστικοί κόντρα σε μια ομάδα με δέκα ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την πρόκριση. Είμαστε περήφανοι που τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε στα ημιτελικά. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα».
Τι έφταιξε και χάθηκε η πρόκριση; «Στο πρώτο παιχνίδι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα γιατί κάναμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Να έρχεσαι με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι εύκολο πράγμα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Δεν βρήκαμε το κλειδί να ανοίξουμε την άμυνα της Ομόνοιας. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι».
Για την συνάντηση με το Νεόφυτο Λάρκου: «Συναντηθήκαμε, είχαμε μια κουβέντα και θα δούμε στην συνέχεια».