Ο οδυνηρός αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου και κυρίως ο τρόπος, από μια ομάδα που πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία και μάλιστα με δύο ήττες, προκάλεσε τρομερή απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΚ.
Από την μέγγενη της κριτικής δεν ξεφεύγει αυτή τη φορά ο Τσάβι Ρόκα, λόγω της επιλογής του στο θέμα προπονητή αλλά και των αποτυχημένων μεταγραφών του Ιανουαρίου. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Εάν η ομάδα της Λάρνακας εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πιθανόν θα συνεχίσει στη θέση του. Στο απευκταίο σενάριο, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ρόκα κρίνεται πλέον πολύ πιο αυστηρά, μαζί με όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη θα αρχίσει ουσιαστικά την Παρασκευή. Εκτός πλάνων είναι οι Εγγλέζου και Τάντι, ενώ θα φανεί προσεχώς η κατάσταση των τραυματιών Μάμα και Ροσάλες.

Ανδρέας Βεντούρης