Ο Σωφρόνης Αυγουστή συγχάρηκε τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε για τη νίκη. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε τις δυνατότητες να μας δημιουργήσει θέμα. Μείναμε πίσω στο σκορ με την πρώτη φάση του αντιπάλου, όμως ισοφαρίσαμε αμέσως. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε, έμεινε ένας τελικός. Θέλουμε να διατηρηθούμε στη 2η θέση. Συγχαρητήρια γιατί η ομάδα επιστρέφει στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα στους παίκτες σε όλη τη διάρκεια. Κάναμε αρκετές φάσεις, δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά αν δεν βάλεις τη μπάλα στα δίκτυα, δεν κερδίζεις».
Για το ότι ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που το ΑΠΟΕΛ δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες του και αν είναι θέμα πίεσης; «Όλα παίζουν ρόλο, είδαμε κάποιες φάσεις που την τελευταία στιγμή είχαμε κάποιες καλές αποκρούσεις, κάποια καλά τάκλιν του αντιπάλου. Είχε και ο αντίπαλος κάποιες ευκαιρίες, είναι στο παιχνίδι αυτά. Έκαναν προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές, είχαν την κατοχή, δημιούργησαν προβλήματα όμως θέλουμε το κάτι παραπάνω».
Αν έχουν αρχίσει οι σκέψεις για τη νέα χρονιά; «Έχουμε ακόμα ένα τελικό, εκεί επικεντρωνόμαστε. Η ομάδα θα είναι στην Ευρώπη αλλά θέλουμε να είμαστε στα προκριματικά του Champions League».
Αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ πέτυχε μια νίκη σε πέντε ματς στα πλέι οφ: «Πάρα πολύ, αυτό πρέπει να αλλάξει με τη νέα σεζόν. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε, η ομάδα. Ο κόσμος ήταν εκεί. Θέλουμε να είμαστε πιο απαιτητικοί στην έδρα μας».