Πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του Λοΐζου που απογειώθηκε μετά τον ερχομό του νέου κόουτς. Πέντε γκολ, πίεση ψηλά, επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτοπεποίθηση. Η Ομόνοια έστειλε θετικά μηνύματα, λίγες μέρες πριν τον τελικό. Το ματς με την ΠΑΕΕΚ, θα ήταν… πρόβα αν δεν προκύπτανε προβλήματα, ωστόσο, και πάλι ο 50χρονος προσπάθησε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα για να δει μερικά πράγματα για τις 25 Μαΐου.
Το γκολ και οι ασίστ του Τσέποβιτς, η πολύ καλή εμφάνιση του Λοβέρα (και αυτός δύο ασίστ), που έδινε ενέργεια στο επιθετικό τρίτο, η σημαντική προσπάθεια του Κίκο, ο… αγέραστος Παπουλής, ήταν κάτι που ήθελε (και περίμενε) ο κ. Λένον και γι’ αυτό μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ο Φαμπιάνο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά, τίποτα το ανησυχητικό και το πλάνο ήταν να αγωνιστεί για 45 λεπτά. Ο Γιούστε είναι τιμωρημένος, ο Λανγκ θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Παρασκευής, ενώ ο Χούμποτσαν  ήταν άρρωστος, με πόνους στο στομάχι. Πλέον τα… βλέμματα του ιατρικού τιμ της Ομόνοιας στρέφονται στους Λέζιακς και Μάταβς. Για τον Τσέχο οι πιθανότητες να προλάβει τον τελικό είναι υπέρ του, αλλά τα νέα, για τον Σλοβένο στράικερ δεν είναι και τα καλύτερα και τίθεται αμφίβολος για την 25η Μαΐου.

Θράσος Δημητρίου