Πριν από δύο αγωνιστικές η ΑΕΚ δεν γνώριζε καν αν θα εξασφάλιζε ευρωπαϊκό εισιτήριο και το βράδυ της Κυριακής πανηγυρίζει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της! Μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Λάρνακας, που κλείνει τη σεζόν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.
Μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, με έναν αποκλεισμό που πλήγωσε πολύ, αλλά το… σεντόνι (ξέρετε ποιο…) τα κάλυψε όλα!  Ήταν όντως μία πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για την ΑΕΚ, μπορεί ωστόσο να αισθάνεται δικαιωμένη και πετυχημένη, καθώς όντως αυτό που πέτυχε είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση! Το ζητούμενο από ‘δω και μπρος είναι το εξής: να κρατήσει τις πολύτιμες εμπειρίες της φετινής σεζόν και να την κάνουν πιο σοφή για την επόμενη.
Σε καμία περίπτωση η επιτυχία αυτή δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν. Οφείλει να προχωρήσει στο πλάνο της, σαφώς πιο ήρεμη με έναν και μοναδικό στόχο: να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς!
Μία σεζόν που αποτελεί ένα πολύ καλό μάθημα για όλους. Ανεξαιρέτως. Τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον Τσάβι, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο. Έχουμε καιρό ωστόσο για να ασχοληθούμε μ’ αυτά. Προς το παρόν… καλό βράδυ σε όλους. Είναι κρύο απόψε, σκεπαστείτε με… σεντόνι!

Ανδρέας Βεντούρης