Αν βάλουμε στην ζυγαριά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στην Ανόρθωση και αναλύσουμε όλα τα δεδομένα, θα καταλήξουμε χωρίς καμιά δυσκολία στο συμπέρασμα ότι ο μόνος που βοήθησε ουσιαστικά είναι ο Μπλαζ Βερχόβετς.
Και από αυτόν περίμεναν περισσότερα αλλά σε σύγκριση με τους Εσκοβάλ και Νοβότνι αποδεικνύεται ο πιο ουσιαστικός.
Είναι 8άρι που λέμε στην ποδοσφαιρική, ο Τιμούρ τον χρησιμοποίησε και σαν 10άρι στην πορεία και έκανε καλά παιχνίδια.
Με αφορμή το σημαντικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πάφος FC και κράτησε την ομάδα του ζωντανή για το Τσάμπιονς Λιγκ… θυμηθήκαμε σε ποια ματς σκόραρε φέτος (δεν είναι η δουλειά) του και ο απολογισμός είναι δύο γκολ και τέσσερις βαθμοί.
Πέραν από το γκολ με την Πάφος FC σκόραρε και στο 1-1 με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν ισοφάρισε για λογαριασμό της ομάδας του το γκολ του Λέζιακς.
Αν η «Κυρία» δεν είναι αυτούς τους τέσσερις βαθμούς σήμερα δεν θα μιλούσαμε για ελπίδες για την 2η θέση, άρα κατά κάποιον τρόπο ο Βερχόβετς… την κρατά ζωντανή για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ, αυτή συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν προκύπτει κάτι νεότερο. Ο Ρισβάνης εξακολουθεί να είναι αμφίβολος, εκτός είναι ο Μάριος Αντωνιάδης, ενώ επιστρέφει ο Αμπαρτζουμιάν. Εκτός και οι Ρουσιάς και Εσκοβάλ.

Χρίστος Χρίστου