Αν είναι κάτι που πρέπει να το έχουν σαν παράπονο στο ΑΠΟΕΛ, είναι τα τραγικά ατομικά λάθη που…πρόδωσαν και αδίκησαν την πολύ καλή απόδοση της ομάδας στο Τσίρειο.
Δύο τραγικά λάθη από τον Ανδρέα Καρώ στο 1-0 και στο 3-1 του Απόλλων και άλλο ένα επίσης τραγικό λάθος του Μιχαήλ στο 2-0 του Απόλλων.
Αν σε αυτά προστεθούν οι κλασικές ευκαιρίες κατά σειρά από Σόουζα-Νατέλ-Σατσιά, τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει την αδικία αλλά και την απογοήτευση που κυριάρχησε στην ομάδα όταν ολοκληρώθηκε το ματς στο Τσίρειο.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε καταπληκτικό κοουτσάρισμα (ερωτηματικό η αλλαγή του Σαρφό που ήταν ο κορυφαίος) αλλά ακόμα και στη διάρκεια του ματς, έχασε ένα ακόμα παίκτη (βλέπε Μάγκλιτσα) συν επίσης οι πολλές απουσίες που είχε πριν.
Για το ΑΠΟΕΛ, η προοπτική της 1ης θέσης, έχει τελειώσει κατά πολύ μεγάλο βαθμό, μπορεί όμως να τελειώσει για λογαριασμό του τη 2η θέση αν νικήσει την Κυριακή την Ανόρθωση κάτι που θα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια όλων και ειδικότερα, να βρουν τον τρόπο για να ξεπεράσουν την ήττα στο Τσίρειο και να συγκεντρωθούν στον επόμενο τους αγώνα.