Μετά την οδυνηρή ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρόλο που σε όλη την χρονιά αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε στο τέλος. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γιατί η ομάδα δεν βγήκε στην ΕΥΡΏΠΗ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαγράψουμε όλα. Αυτή η ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βγαίνει μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι όσο δύσκολο και να είναι γιατί δεν γίνεται επειδή χάσαμε τον στόχο μιας χρονιάς θα κλείσει η ομάδα. Είχε και χειρότερες περιόδους η ομάδα αλλά πάντα έβρισκε την δύναμη για να πρωταγωνιστήσει ξανά. Πιστεύω ότι η ομάδα άξιζε περισσότερα. Όχι μόνο να βγει Ευρώπη αλλά παραπάνω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτά που αξίζεις που έχουν σημασία αλλά αυτά που παίρνεις. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι λογικό αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω και να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που υπάρχουν. Δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα αυτά που γίνονταν στην ομάδα».
Η ομάδα μπήκε μουδιασμένα και στα δύο ημίχρονα: «Κάθε φορά που έβγαινε μπροστά η αντίπαλη ομάδα έβαζε γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και γι’ αυτό δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, τουλάχιστον μια ισοπαλία».
Η ομάδα έπαιζε για δύο αποτελέσματα και η εικόνα της δεν ήταν αυτή που έπρεπε: «Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα, μπορούσε και για το πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους, μπήκαμε σε ευρωπαϊκό όμιλο και από κει και πέρα σήμερα έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι, να πάρουμε τουλάχιστον μια ισοπαλία. Με νίκη είχαμε βαθμολογικές δυνατότητες για κάτι καλύτερο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό το αγαπάμε».
Η σεζόν είναι αποτυχημένη με την 5η θέση. Τη νέα χρονιά αλλάζει το μοντέλο με τον κ. Λάρκου. Είναι ένα μοντέλο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα; «Ο χρόνος θα βοηθήσει για να φτιάξουμε την ομάδα. Έτσι ήταν και στην πρώτη χρονιά που ήρθαμε, δεν είχαμε την Ευρώπη και είχαμε χρόνο».
Θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές; «Θα χρειαστούν αλλαγές ναι».
Τώρα αλλάζουν πολλά, θα δουλέψετε με Τεχνικό Διευθυντή, προσλήφθηκε και νέος υπέυθυνος σκάουτερ: «Είχαμε ξανά Τεχνικό Διευθυντή, δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν θα δουλεύουν οι άλλοι μόνο, θα δουλέψουμε όλοι μαζί, όχι ο κάθε ένας ότι θέλει. Όλοι θα δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους αλλά όχι επειδή δεν βγήκαμε Ευρώπη πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. Πάντα στις δύσκολες στιγμές είναι που ψάχνεις ανθρώπους να βρεις για να βοηθήσουν. Τώρα που υπάρχει το πρόβλημα θέλει στήριξη η ομάδα από τον κόσμο και αυτό ζητάμε. Άστε τον Κετσπάγια, τον Λάρκου, μόνο δίπλα στην ομάδα».
Ποιον βαραίνουν οι ευθύνες μετά την αποτυχημένη χρονιά: «Εμένα βαραίνουν σαν προπονητής».