«Γι’ αυτό επιλέχθηκε ο Σίλας»!
ΑΕΛ

«Γι’ αυτό επιλέχθηκε ο Σίλας»!

O Mάριος Νεοφύτου μίλησε για τη συμφωνία της ΑΕΛ με τον Χόρχε Σίλας, στον ΣΠΟΡ ΦΜ.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά:
«Έχουμε σήμερα (18/5) την κάθοδο του Σίλας , και περιμένουμε την κάθοδο του προέδρου αύριο (19/5) για να μπούμε στις τελικές επαφές. Θα κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή. Είναι περισσότερο τυπικά τα θέματα που έμειναν. Νομίζω μέχρι το Σάββατο θα έχουμε αίσιο τέλος και θα βγουν οι ανακοινώσεις. Η χρονική διάρκεια θα ανακοινωθεί, όταν κλείσουν οι εκκρεμότητες».
Ποιοι οι λόγοι που επιλέχθηκε ο Πορτογάλος κόουτς:
«Είναι πολλά που παίζουν ρόλο στην πρόσληψη ενός προπονητής. Ξέρει τα θέλω της ομάδας και είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΛ δεν μπορεί και δεν χωράει να βρίσκεται στο β’ γκρουπ. Ένας προπονητής ο οποίος δούλεψε σε μεγάλες ομάδες και έδειξε έργο, θέλει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό έργο και ο πρόεδρος μας του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζει την ομάδα, ξέρει τι θέλει και είναι πολύ σημαντικό. Έχει το ελεύθερο με τη συγκατάθεση του περίγυρου, ώστε να μπορεί η ομάδα του χρόνου να έχει καταλυτικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Παρακολουθούσε την ΑΕΛ, και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο».
Αν έγινε υπέρβαση με τον Σίλας:
«Για να δώσουμε το μήνυμα και να καταλάβει ο κόσμος μας. Ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό. Ο στόχος της ΑΕΛ είναι την επόμενη χρονιά να πρωταγωνιστήσει και να μην έχει ανάλογη σεζόν με τη φετινή. Θα έρθει με τέσσερις συνεργάτες του ο κ. Σίλας και ποτέ δεν σκεφτήκαμε το οικονομικό. Ο πρόεδρος θέλει να κάνει ξανά την ομάδα που θέλει ο κόσμος να βλέπει και θα πράξει τα πάντα έτσι ώστε να είμαστε δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα».

Related posts