ΕΠΙΣΗΜΟ: Ιβάν μέχρι το 2024!
Α' Κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ιβάν μέχρι το 2024!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ανακοίνωσε και τυπικά η πράσινη ΠΑΕ. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζου και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Μάλιστα η συζήτηση δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, καθώς ο Γιοβάνοβιτς είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στους πράσινους. Άλλωστε επί των ημερών του το τριφύλλι επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια, ενώ θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας μετά από οκτώ χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Related posts