Στο μπλοκάκι του Μπεμπέ…
ΑΕΛ

Στο μπλοκάκι του Μπεμπέ…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Στην ΑΕΛ είναι σε αναμονή για τον νέο προπονητή, με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ να έχει αναλάβει τις επαφές. Σε προτεραιότητα φέρεται να είναι ο Χορχέ Σίλας, με τον Πορτογάλο όμως να αποτελεί μια ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση για τα δεδομένα της ΑΕΛ.
Ήδη ο Λουτσιάνο Μπεμπέ έχει στρέψει την προσοχή του και σε άλλες περιπτώσεις όπως σας ενημερώσαμε από χθες, με Βραζιλιάνο και Πορτογάλο προπονητή να είναι σημειωμένοι στον μπλοκάκι του.
Περιμένοντας τις τελικές εξελίξεις, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κληθεί να αλλάξει ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι και τον τρόπο που αμύνεται. Η ΑΕΛ πλήρωσε πολλά λάθη δεχόμενη γκολ και αυτό έκανε την δουλειά της στον αγωνιστικό χώρο πιο δύσκολη. Η έλευση του Μέγιερι βελτίωσε κάπως τα πράγματα,  με τον συγκινητικό φέτος Σάντος να ξεχωρίζει με διαφορά από τους υπόλοιπους.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, είναι η αλήθεια, ενώ από κάποιους ίσως να περίμενε και περισσότερα στην ομάδα.
Σαφώς και για κάποιους ήταν αντιληπτό ότι βρέθηκαν σε μέτρια χρονιά, παρότι έχουν να προσφέρουν. Ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι η αμυντική λειτουργία να είναι σημείο αναφοράς για θετικά σχόλια την νέα χρονιά και αν χρειαστεί να γίνουν τομές και αλλαγές θα πρέπει να γίνουν.
Η ΑΕΛ χρειάζεται ένα ηγέτη στην άμυνα της για να μπορέσει να τραβήξει και τους υπόλοιπους μαζί του. Φέτος δεν τον είχε και το πλήρωσε… 

Αριστείδου Μιχαήλ

Related posts