Θα περάσει η Κύπρος στον τελικό της Eurovision; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
Στοίχημα

Θα περάσει η Κύπρος στον τελικό της Eurovision; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σε ρυθμούς Eurovision αυτή η εβδομάδα και απόψε μπαίνει στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό η Κύπρος! Και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, δεν παίζει μπάλα μόνο στα σπορ. Παίζει μεγάλη μπάλα και στη διασκέδαση!
Είσαι Eurovision fun; Ετοιμάσου για μία ακόμη μαγική βραδιά απόψε με τον δεύτερο ημιτελικό όπου συμμετέχει και η Κύπρος και πόνταρε τώρα στον Stoiximan για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Η Ελλάδα πέρασε από τον πρώτο ημιτελικό και τώρα είναι η σειρά της Κύπρου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Θα περάσει στον τελικό; Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Ela» είναι πανέτοιμη! Πρώτο φαβορί απόψε θεωρείται η Σουηδία με απόδοση 1.25. Ακολουθεί η Πολωνία στο 6.00 και πιο κάτω οι Αυτσραλία, Σερβία και Φινλανδία με απόδοση 25.00. Στο 30.00 είναι η Κύπρος, μαζί με Βέλγιο και Εσθονία. Η πρόκριση της Κύπρου δίνει 1.55, ενώ το ενδεχόμενο να είναι στην πρώτη τριάδα απόψε δίνει 6.00. Το ενδεχόμενο να είναι στην όγδοη ή σε καλύτερη θέση δίνει 2.12, ενώ το ενδεχόμενο να είναι στην ένατη ή σε χειρότερη θέση δίνει 1.67. Ποια θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση; Η Κύπρος ή η Τσεχία; Στο 2.30 η απόδοση για την Κύπρο, στο 1.57 για την Τσεχία. Αν βλέπετε στην πρώτη δυάδα Σουηδία και Πολωνία, η απόδοση είναι 2.20, ενώ αν βλέπετε Σουηδία και Κύπρο, ποντάρετε στο 12.00.
Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα στοιχήματα για το πρώτο ημιτελικό.
Στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε από τώρα και στο μεγάλο νικητή του τελικού. Ένας τελικός που εδώ και καιρό έχει φαβορί -και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Έτσι, η Ουκρανία με το τραγούδι Stefania είναι στην κορυφή των προγνωστικών, με απόδοση 1.40 στον Stoiximan. Ακολουθούν η Σουηδία και η Αγγλία με απόδοση 8.50, ενώ η Ιταλία που είχε ξεκινήσει ως δεύτερο φαβορί πλέον είναι στην τέταρτη θέση των προγνωστικών με απόδοση 10.00. Στο 20.00 η Ισπανία, στο 40.00 Ελλάδα και Νορβηγία, στο 50.00 η Πολωνία, στο 200.00 η Κύπρος!
Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα στοιχήματα για το τελικό.

Related posts