Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους Σέλτικς των τρομερών Χόρφορντ-Τέιτουμ να κάνουν το break (116-108) και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2.
Ο «Greek Freak» ανέλαβε για ακόμη ένα ματς να κουβαλήσει τους Μπακς σε άμυνα και επίθεση (34π., 18ρ., 5ασ.), όμως δεν κατάφερε να βρει τη λύση απέναντι στον Αλ Χόρφορντ (30π., 8ρ., 3ασ.) και τον Τζέισον Τέιτουμ (30π., 13ρ., 5ασ.)
Οι Μπακς μπήκαν με τρομερή ενέργεια στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 25-18, όμως οι Σέλτικς στην δεύτερη περίοδο βρήκαν τις απαντήσεις και με επί μέρους 23-29, ψαλίδισαν την διαφορά στον πόντο (48-47).
Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς πήραν και πάλι το πάνω χέρι, ξεκινώντας το τέταρτο δωδεκάλεπτο με προβάδισμα τριών πόντων (76-73), όμως κάπου εκεί επήλθε το μπλακ άουτ.
Οι Σέλτικς με τρομερή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση και με τους Χόρφορντ-Τέιτουμ να σηκώνουν το βάρος έκαναν το επί μέρους 28-43 στην τέταρτη περίοδο και πανηγύρισαν τη νίκη και την ισοφάρισης της σειράς σε 2-2.
Πλέον η σειρά μεταφέρεται και πάλι στη Βοστώνη, με τους Σέλτικς να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας τους, προκειμένου να κάνουν το 3-2 στη σειρά, ενώ οι Μπακς καλούνται να κάνουν ακόμη ένα break.