Με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι της Ομόνοιας την σύσκεψη της Δευτέρας στην ΚΟΠ για τον τελικό κυπέλλου, όπου θα αποφασιστεί πόσες κερκίδες και πόσα εισιτήρια θα έχει στη διάθεση της η ομάδα, ενόψει του μεγάλου αγώνα της 25ης Μαΐου στο ΓΣΠ.
Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένουν τις ανακοινώσεις και θεωρείται βέβαιο ότι-όσα εισιτήρια κι αν τους αναλογούν- θα εξαντληθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αφού είναι τόσο μεγάλη η… δίψα όλων να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουν να κλείσει τη χρόνια, με την κατάκτηση ενός τροπαίου…
Όπως είναι τώρα τα δεδομένα, στην Ομόνοια θα δοθεί η ανατολική και το βόρειο πέταλο, αλλά θα γίνει προσπάθεια να πάρουν και τη νότια. Υπολογίζεται ότι από τη στιγμή που η χωρητικότητα αυξάνεται στο 85%, θα έχουν στη διάθεση τους 10 με 12 χιλιάδες εισιτήρια. Περισσότερα όμως θα μπορούν να λεχθούν μετά την σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζαχαρίου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Αναμονή και για τον Λέζιακς, ενόψει φυσικά του τελικού του κυπέλλου. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.