Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησαν ότι διατίθεται πακέτο εισιτηρίων για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση, για το νότιο πέταλο, με δώρο μία φανέλα. Μάλιστα, οι γαλαζοκίτρινοι, κοινοποίησαν την ανακοίνωση των πορτοκαλί στέλνοντας δυνατό μήνυμα, καθώς έγραψαν «ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του. Πακέτο εισιτηρίων Νότιας για τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος». 
Η ενημέρωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ και η δημοσίευση της ομάδας: 
«Μετά την παράσταση στο Τσίρειο, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να οδηγήσουμε τον αυτοκράτορα στον θρόνο του. Έχει εκδοθεί, πακέτο εισιτηρίων αποκλειστικά για το Νότιο Πέταλο για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ, πακέτο το οποίο περιλαμβάνει και δώρο μια πορτοκαλί φανέλα.
Καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο νότιο πέταλο να προμηθευτεί το πακέτο, για να βάψουμε την κερκίδα στα πορτοκαλιά. Ο κόσμος μας μπορεί να προμηθευτεί το πακέτο(μαζί με τη φανέλα) από το Orange Shop, στο διαδίκτυο (APOELFC tickets/season tickets/νότια/checkout), αλλά και από τον Κεντρικό Σύνδεσμο στην οδό Κένεντυ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Υ.Γ Όσοι αγοράζουν το πακέτο στο διαδίκτυο, θα μπορούν να περάσουν με το εισιτήριο τους από τον Σύνδεσμο για να παραλάβουν την φανέλα».