Την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις φαίνεται να έχει θέσει ως βασικό της στόχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει καλοκαιριού, με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκέφτονται να δώσουν 120 εκατομμύρια στην Γουέστ Χαμ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους!
Βόμβα φημολογείται πως ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να έχει αποφασίσει να κάνει πραγματικότητα την πιο ακριβή μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ επί αγγλικού εδάφους.
Αυτή ακούει στο όνομα… Ντέκλαν Ράις, ο οποίος κοστολογείται όσο κανένας την δεδομένη χρονική στιγμή από την Γουέστ Χαμ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν 120 εκατομμύρια για την απόκτησή του, θέτοντας νέο ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά τα 100 εκατομμύρια του Τζακ Γκρίλις και τα 115 του Ρομέλου Λουκάκου.
Φυσικά, πρόθυμος σε αυτό πρέπει να είναι τόσο ο Τεν Χαγκ, αν είναι αυτός ο νέος προπονητής της ομάδας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε! Σε κάθε περίπτωση όμως, όλα δείχνουν πως είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή χώρίς, θα οδηγηθούμε σε νέο μεταγραφικό ρεκόρ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!