Παρί Σεν Ζερμέν και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιθυμούν από κοινού το τέλος της συνεργασίας τους και ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν σύμφωνα με την «Parisien», η οποία αναφέρει επίσης πως έχει αυτοπροταθεί για τη θέση ο Αντόνιο Κόντε!
Πήρε πρωτάθλημα και λίγες μέρες μετά ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Σύμφωνα με την «Parisien», τόσο ο Αργεντινός τεχνικός όσο και η διοίκηση των Παριζιάνων επιθυμούν να τελειώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους, έναν χρόνο δηλαδή πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του στο κλαμπ κι έτσι τις επόμενες μέρες ή ώρες αναμένεται να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της αποχώρησής του.
Ο άλλοτε παίκτης του συλλόγου φέρεται να έχει εκδηλώσει στους διοικούντες την Παρί την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα, πρόθεση που ήταν αμοιβαία, καθώς ούτε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν στα σχέδιά τους να συνεχίσουν με τον Αργεντινό τεχνικό και την επόμενη σεζόν.
Πλέον, η υπόθεση είναι καθαρά διαδικαστική ως προς το κομμάτι της αποζημίωσης του Ποτσετίνο, η οποία θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον εναπομείναντα χρόνο στο συμβόλαιό του.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, μάλιστα, για τη θέση του Ποτσετίνο έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον ο Αντόνιο Κόντε! Ο Ιταλός τεχνικός της Τότεναμ είχε γραφτεί τις τελευταίες ημέρες πως εποφθαλμιούσε τον πάγκο των Παριζιάνων και φέρεται να έχει αυτοπροταθεί στη διοίκηση της Παρί με την προοπτική διετούς συνεργασίας!