Κι’ όμως. O Απόλλωνας για άλλο ένα παιχνίδι δεν νίκησε, αλλά κατάφερε να αυξήσει την διαφορά του από την 2η θέση. Μπήκε στην αγωνιστική με πέντε βαθμούς διαφορά, είναι πλέον στους έξι και στην χειρότερη περίπτωση να μειωθεί ξανά στους πέντε.
Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο έχει να κάνει με το γεγονός ότι πέρασε ενάμιση μήνας και βάλε να πανηγυρίσει νίκη η ομάδα, για την ώρα δεν το πληρώνει αλλά αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνέψει να χάσει ένα πρωτάθλημα που έπρεπε ήδη να το έχει σφιχταγκαλιάζει με τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και δεν τις άρπαξε. Φανταστείτε την μουρμούρα και την κριτική για προπονητή και ποδοσφαιριστές μετά από εφτά σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο, αν η ομάδα δεν ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 5-6 βαθμούς διαφορά.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Άρη, χωρίζεται ξεκάθαρα σε δύο μέρη.
Ο Απόλλωνας ουσιαστικά πέταξε ένα ημίχρονο, το πρώτο και πάλι καλά θα λέει που κατάφερε να ισοφαρίσει στο διάστημα που δεν ήταν καλός.
Επιθετικά η ομάδα δεν ήταν άσχημη αλλά αμυντικά φαινόταν ανέφικτο στο ξεκίνημα να σταματήσουν τους γρήγορους επιθετικούς του Άρη και αυτό δημιούργησε ρήγματα στην περιοχή του Γιοβάνοβιτς.
Ο Τσόρνιγκερ θα είπε πολλά στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και βγήκαν καλύτεροι με το ξεκίνημα της επανάληψης. Όταν ο Γερμανός φρέσκαρε την ομάδα έγινε πιο επιθετική, έβαλε πίεση αλλά δεν έχασε την κλασσική ευκαιρία για να πει κάποιος ότι είχε την φάση ή τις φάσεις για να πάρει αυτό το ματς και αδικείται από την ισοπαλία.

Κάθε άλλο. Το 1-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, οι «γαλάζιοι» μέτρησαν την 6η σερί ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα και δείχνουν να μην μπορούν να καθαρίσουν τον τίτλο.
Από την άλλη, δεν χάνουν και εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για να κόψουν πρώτοι το νήμα.
Στον Απόλλωνα κρατάνε τον βαθμό που τους επιτρέπει να νιώθουν την ασφάλεια που ένιωθαν και πριν αρχίσει η τρέχουσα αγωνιστική και στρέφουν την προσοχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την οποία ο κόουτς θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει την Δευτέρα.
Ο Νογιόκ θα επιστρέψει, πιθανότατα και ο Κατελάρης, ενώ θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει και η κατάσταση του Ντιγκινί.


Χρίστος Χρίστου