Στην εκπομπή «Ball nRoll» της Cytavision μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης και έκανε ανοικτή επίθεση κατά του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.
«Το ποδόσφαιρο είναι η αντανάκλαση της κοινωνίας. Αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στις τηλεοράσεις είναι κάτι παρόμοια με αυτά που είδαμε χθες και πρέπει να μας προβληματίσουν. Ο γιος μου είδε το περιβόητο πέναλτι που καθόρισε το παιχνίδι και  μου είπε πως γίνεται αυτό το πράγμα αφού μας έκαμαν τον ίδιο πράγμα όταν παίξαμε ξανά με τον Εθνικό. Η κόρη μου μου είπε ότι ένα 5χρονο να το δει καταλαβαίνει ότι έπεσε μόνο του ο ποδοσφαιριστής. Διδάσκουμε τα παιδιά μας την κλεψιά. Παντού διοικούμαστε από ανθρώπους ανεπαρκείς, αγράμματους. Δεν γίνεται να γίνονται τόσο φανερά και να μην τους λαλεί κανένας τίποτε. Ο συγκεκριμένος διαιτητής Βασίλης Δημητρίου είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, υπάρχει συνομωσία» είπε αρχικά.
Τι θα κάνετε από δω και πέρα; «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν δεν επέμβει το κράτος να τους μαζέψει να τους βάλει χειροπέδες, ο Ολυμπιακός τι να κάμει; Μετά το περασμένο ματς με τον Εθνικό πήγαμε στα γραφεία του προέδρου της ΚΟΠ και έδωσα ατράνταχτα στοιχεία στον Μάζιτς για τον κ. Σωτηρίου, μου υποδέχθηκαν ότι δεν θα διαιτητεύσει ξανά και ορίστηκε την αμέσως επόμενη αγωνιστική».
Πως ξέρετε ότι ο κ. Δημητρίου είναι σε εντεταλμένη διαιτησία; «Δεν το ξέρω εγώ, το ξέρει όλη η Κύπρος. Μας το έκανε και με το ΑΠΟΕΛ και με την ΑΕΛ. Μας τον βάζουν κάθε εβδομάδα. Αφού τελείωσε το έργο το χθεσινό, συνέχισε σήμερα στο ματς ΔόξαΑΕΛ. Σε Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ αποφασίστηκε ότι αυτός ο άνθρωπος θα σταματήσει και εκεί ήταν όλοι οι Προέδροι.  Πρέπει να έχεις πλάτες τεράστιες για να κάνεις αυτό το πράγμα. «Έφτασε η ώρα ο κ. Κούμας να δώσει παραίτηση, να μας αδειάσει την γωνιά, να πάει που τζιαμέ που ήρτεν. Αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει από τις ρίζες του το Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι διαπλεκόμενος, μιλά με όλους τους προέδρους ανάλογα με το συμφέρον του καθενός. Ίσως να ήμουν κι’ εγώ σε αυτούς, δυστυχώς. Αυτός διορίζει τους διαιτητές, αυτός αποφασίζει, αυτός κόβει, αυτός ράβει, αυτός μαζεύει τα λεφτά…  8 εκατομμύρια. Όταν έχεις πρόβλημα πας εκεί, φωνάζει του Ανθούλη να σου δώσει 150 χιλιάδες ευρώ. Να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να καλύπτουν αυτά τα εγκλήματα, είναι εγκλήματα κατά των παιδιών μας».